Junioreiden kamppailukoulu 7-10 sekä 11-14 vuotiaille

Kamppailukoulu harjoittelee kerran viikossa lauantaisin;

7-10-vuotiaat klo 11.00-11.45/11.45-12.30 ja 11-14-vuotiaat klo 11.00-12.15 Luolassa, Louhimokatu 5, 13100 Hämeenlinna.Kamppailukoulussa harjoitellaan kaikkia seurassa harjoiteltavia lajeja sekä niiden perustekniikoita lapsille ja nuorille sopivalla tavalla. Lajeina ovat kenjutsu (japanilainen miekkailu), hokutoryu ju-jutsu, karate, brasilian jiu-jitsu ja kickboxing (potkunyrkkeily).

Tärkeä osa harjoittelua ovat myös budolajien perinteet, kuten salikäyttäytyminen, toisen kunnioittaminen ja vastuullisuus. Tavoitteena on kehittää liikunnallisia taitoja monipuolisesti kamppailulajeille yhteisillä perusliikuntataidoilla. Samalla luodaan valmiuksia kamppailuharrastukselle, jonka voi aloittaa hyvällä pohjalla itselle mieluisassa lajissa 14-vuotiaana. Tällöin voi suuntautua kilpaurheilun pariin halutessaan tai jatkaa harrastuspohjalla omassa lajissa. Harjoituksia ohjaavat kunkin lajin ammattitaitoiset ohjaajat, sekä yksi vastuuohjaaja, joka on aina paikalla ja tuttu ja turvallinen aikuinen lapsille. Konsepti on ainutlaatuinen Suomessa ja kehitetty seuran oman väen aloitteesta. Lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua kaikkiin lajeihin, harjoittelu on harrastuspohjaista, vailla vahvaa sitoutumista nuorella iällä tiettyyn lajiin ja harjoituksissa pääsee tutustumaan moniin eri ohjaajiin ja erilaisiin harjoittelutapoihin. Kamppailukoulu kehittää perusliikuntataitoja, joiden heikkenemisestä on eri tutkimuksissa noussut huoli lasten ja nuorten osalta.

Tavoitteellisuutta Kamppailukouluun tuo vyökoejärjestelmä, jossa junnut voivat suorittaa junnuvöitä valkoisesta ruskeaan asti. Samanlainen vyökoejärjestelmä on käytössä mm. karatessa junnuilla. Vyökokeita on kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Junnut maksavat kamppailukoulusta aina kymppikortin ja minkäänlaisia kausimaksuja ei ole. Tämä on koettu hyväksi ja kiitellyksi kotien osalta. Junnut maksavat vain niistä kerroista, kun käyvät. Kymppikortti ei vanhene.

Tarkista alkavat kurssit sivuiltamme oheisesta linkistä.